Sider

Om Erik

Født i 1962. To barn og og jobber som Quality Manager, HMS og Lead Auditor QMS.

Erik er leder av lederforum i NITO Vestfold. Han var med å startet NITO Lederforum i 2009 og har sittet som leder i det sentrale lederforumet til NITO i tre år og for Lederforum i Vestfold elleve år. Lederforumet i Vestfold var det første regionale lederforum og har hatt samarbeid med NITO lederforum i Telemark og Buskerud.

Helt siden starten av Lederforum i NITO Vestfold har styret og Erik arbeidet med å finne dyktige foredragsholdere med spennende og aktuelle tema til lederkurs og personlig utvikling som holdes på Høyskolen på Bakkenteigen eller Sandefjord Motorhotell. Kursene er svært populære og enkelte kurs har hatt deltagelse opp mot 100 deltagere.

Erik er opptatt av tema som blant annet ledelse, kvalitetsledelse, teknologi, globalisering, HMS, historie, personlig utvikling, industri, motivasjon, arbeidsplasser og arbeidsliv. Erik er stolt av norsk organisasjonskultur der selvstendighet, høy grad av endringsvilje, handlefrihet, effektivitet og kvalitet er stødige pilarer forankret i det norske "DNA". Erik påpeker at i en globalisert verden, med hard konkurranse er det viktig at Norge på samme måte som idretten sørger for å dra hjem noen "gull", som bidrar å støtte opp om norsk industri, norske arbeidsplasser og det norske samfunnet.

Erik setter stor pris å få besøk på bloggen sin og håper at leserne kan finne noe nyttig og spennende til inspirasjon i innleggene.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar