Sider

tirsdag 28. juni 2016

Arbeidssøking på "steroider" - DUJSK

Jobbmarkedet hardner til og situasjonen virker håpløs for mange av de som er så uheldige og mister jobben. Arbeidsgivere kan velge og vrake i arbeidssøkere og konkuransen har blitt tøffere. For de fleste er det ikke lenger nok å sende ut noen CVer, for deretter å sette seg ned for å vente.

I dag kunne man lese statistikk fra SSB i Sysla at 42% av de som mistet jobben i petroleumsbransjen første halvår 2015 var tilbake i jobb.



De som er tilbake i jobb fordeler seg til ulike bransjer. Videre forteller artikkelen i Sysla at 13% trolig har forlatt Norge.



Gjennom mitt nettverk på LinkedIn så hører jeg stadig om det spennende jobbsøkerprogrammet som heter DUJSK (det unike jobbsøkerkurset). I dag skriver lederen for programmet, Erik Falk Hansen om sine resultater i denne bloggartikkelen. DUJSK programmet utfører direktemålinger på kandidatene og kan vise til 84% tilbake til jobb etter 12 måneder. DUJSK kan tilby programmer til privatpersoner, fagforeninger og til bedrifter som må foreta omstillinger. Jeg har selv møtt såkalte DUJSK'ere og de har bare lovord å fortelle om opplegget. Det som er unikt er at hver enkelt blir fulgt opp i etterkant og får gratulasjoner når de lykkes. Suksesshistoriene spres på bloggen. Vedtatte sannheter og dogmer blir avkreftet med historier fra det virkelige liv.


Takk for lån av fantastisk spennende bilde av Geir Bakken - City Life in Oslo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar